Vuosikokouskuulumisia 21.3.2019

Juustopöytä ry:n vuosikokousosallistujia 2019. Kuva: Stana Porvali

Juustopöytä ry:n vuosikokous pidettiin Valiolla 21.3.2018. Tässä kokouksen päätöksiä:

  • Jäsenmaksua nostettiin kahdella eurolla 37 euroon.
  • Uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Seija Kurunmäki, kun edellisellä puheenjohtajalla tuli sääntöjen sallimat kaksi kolmivuotiskautta täyteen. Katso Seija Kurunmäen esittely >
  • Hallituksessa jatkavat Sirpa Koppinen-Lindström, Arja Elina Laine, Henriikka Mattila, Stana Porvali ja Anna Vuorenmaa.
  • Hallituksesta jäivät pois Mirja Hellstedt, Kaisa Junikka ja Maileen Korosuo, joiden tilalle valittiin uusiksi hallituksen jäseniksi Mari Hanhiniemi, Reetta Suokas ja Laura Tonteri.

Mari Hanhiniemi: ”Olen ollut Juustopöydän jäsen vuodesta 2010. Työskentelen sihteerinä Ruokavirastossa, jossa olen mukana myös aistinvaraisessa arviointiraadissa. Vuonna 2018 olin valitsemassa Suomen parasta juustoa kahdessa eri tuotekategoriaraadissa. Hyvä ruoka ja viini ovat lähellä sydäntäni; juusto on suuri intohimoni. Haluan oppia juustoista kaiken mahdollisen ja erityisesti juustojen yhdistäminen muihin ruokiin ja juomiin kiinnostaa kovasti, samoin suomalaiset pienjuustolat. Tähän ehdottomasti paras paikka on aktiivinen Juustopöytämme!”

Laura Tonteri: ”Olen Kuusamon Juuston markkinointi- ja viestintäpäällikkö ja toiminut Kuusamon Juustolla pian vuoden. Koulutukseltani olen ekonomi ja restonomi, ja näenkin nykyisen työni yhdistävän nämä kaksi upeasti. Teen töitä Helsingissä, mutta vierailen kuukausittain Kuusamossa tehtaalla, sillä osallistun mm. yrityksemme johtoryhmätyöskentelyyn ja tuotekehitykseemme. Ruoka, ruokakuvaus ja reseptiikka ovat aina kulkeneet vahvasti mukana elämässäni, ja mikäli vain aika riittäisi, kirjottaisin varmasti edelleen ruokablogia. Voit tutustua lisää taustoihini nukuksissa olevasta blogistani >

.
  • Yhdistyksen sihteerinä jatkaa Arja Porvali.
  • Toiminnantarkastajina jatkavat Kyllikki Pankakoski ja Tuulikki Juusela sekä heidän varahenkilöinään Heli Kuusela ja Liisa Iisalo.

Ennen Juustopöydän vuosikokouksen alkua Valion puheenvuoron käytti Kevin Deegan, jonka esityksen aiheena oli Cheddar – Irlanti vs. Suomi.Juustopöytä kiittää Valiota esityksestä, vuosikokouksen puitteista sekä runsaasta iltapalasta ja kotiinviemisistä!

Kiitos myös vuosikokouksen puheenjohtaja Maininki Mettälälle, pöytäkirjantarkastajille ja ääntenlaskijoille sekä kaikille osallistujille!

Voit antaa hallitukselle palautetta vuosikokouksesta >

Eturivissä kukkien kanssa vasemmalta oikealle hallituksen jättäneet Anni-Mari Syväniemi, Maileen Korosuo ja Kaisa Junikka. Takarivissä hallituksessa 2019 jatkavat Anna Vuorenmaa, Arja Elina Laine ja Sirpa Koppinen-Lindström. Kuva: Stana Porvali

Katso myös sivu Juustopöytä ry:n toimintasuunnitelma 2019 >

***
26.3.2019 Stana Porvali