Osallistumisoikeus
Jokainen Juustopöytä ry:n jäsen, joka on suorittanut jäsenmaksun, voi osallistua yhdistyksen jäsentapahtumiin.

Jos tilaisuuteen ovat tervetulleita myös avecit tai muut yhdistykseen kuulumattomat henkilöt, tästä mainitaan kutsussa.

Jokaisesta tapahtumasta vastaa hallitus, joka nimeää kullekin tilaisuudelle myös oman vastuuhenkilönsä.

Ilmoittautuminen
Tapahtumiin ilmoittaudutaan ensisijaisesti Juustopöyrä ry:n kotisivuilla www.juustopoyta.fi annettujen ohjeiden mukaisesti. Jos käytössä ei ole internetiä, jäsen voi ilmoittautua myös puhelimitse yhdistyksen sihteerille.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen sulkeutuu, kun tilaisuus on täynnä tai viimeistään kunkin tapahtuman viimeisenä ilmoittautumispäivänä kello 23.59.

Osallistumismaksu
Osa jäsentapahtumista on maksullisia. Ilmoittautuneille osallistujille lähetetään maksutiedot sähköpostitse ennen tapahtumaa, viimeistään ilmoittautumisajan päätyttyä. Osallistumismaksu on sitova.

Peruutus ilmoittautumisajan sisällä
Ilmoittautumisen jälkeen osallistumisen voi peruuttaa ilmoittautumisajan sisällä. Peruutus tehdään lähettämällä asiasta sähköpostia tai soittamalla yhdistyksen sihteerille.

Mikäli jo ilmoittautunut osallistuja peruu osallistumisensa tapahtumaan, antaa yhdistyksen sihteeri vapautuneen paikan seuraavana jonossa olevalle. Mikäli osallistumisensa peruuttanut henkilö on jo maksanut osallistumismaksun, maksetaan se takaisin.

Viime hetken peruutukset
Pyydämme ilmoittamaan tapahtumapäivän yllättävästä esteestä puhelimitse yhdistyksen sihteerille. Näin yhdistyksen sihteeri pystyy tarjoamaan vapautunutta paikkaa jonossa oleville jäsenille.

Huomioithan, että maksullisten tapahtumien kohdalla osallistumismaksua ei palauteta, mikäli peruutus on tehty ilmoittautumisajan päätyttyä.

No Show -maksu
Juustopöydän tapahtumat ovat erittäin suosittuja, eivätkä kaikki halukkaat pääse aina mukaan tapahtumiin rajallisen kapasiteetin vuoksi.

Yhdistys perii 35 euron no show -maksun maksuttomista ja alle 35 euron suuruisen osallistumismaksun tapahtumista, mikäli tapahtumaan ilmoittautunut jäsen ei ilmoita esteestä sovitun käytännön mukaisesti. Maksamaton no show -maksu on este ilmoittautua muihin tapahtumiin, kunnes maksu on suoritettu.

Tapahtumassa
Pyydämme osallistujia ilmoittautumaan ennen tilaisuuden alkua tilaisuuden järjestäjälle.

Tapahtumissa saatetaan valo- ja videokuvata yhdistyksen toimesta. Mikäli osallistuja ei halua tulla kuvatuksi, osallistuja itse ilmoittaa asiasta tapahtuman järjestäjälle.

Lisätietoja: Juustopöytä ry:n sihteeri auttaa tarvittaessa ilmoittautumisiin liittyvissä asioissa.