Kuva: Stana Porvali
Juustopöytä ry:n toimintasuunnitelma vahvistetaan yhdistyksen vuosikokouksessa maaliskuussa.

TOIMINTASUUNNITELMA 2023

Tammikuu (10.1.) Juusto ja siideri -tasting / Gillet Bar & Bistro

Helmikuu (16.2.) Juustofondue -ilta / Ravintola Zinnkeller

Maaliskuu (28.3.) Vuosikokous / Töölön kirjasto

Huhtikuu (18.4.) Vierailu / Porlammin Meijeri

Toukokuu (26.5.) Tutustuminen Juustukuningad / Tallinna

Kesäkuu (5.6.) Taiteijamäki ja Ravintola Perho

Heinäkuu Lomakuukausi

Elokuu (15.8.) Shampanjapullon sapelointi / Töölön kirjasto

Syyskuu (5.9.) Taidenäyttely ja pankkimuseo / Nordea

Syyskuu (22.-24.9.) Skördefest matka / Ahvenanmaa

Syyskuu (30.11.) Sieniretki / Hotelli Korpilampi

Lokakuu (7.-11.10) Moselin matka

Lokakuu (25.10.) Kultainen Juustohöylä 2023 / Ravintola Lasipalatsi

Marraskuu (30.11.) Pikkujoulu / Ravintola Vaelsa

2022 Toimintasuunnitelma
• 23.3.2022 Vuosikokous MTK
Vierailu E. Ahlströmille (siirtyi tammikuulta)
• 7.4.2022 Alankomaiden suurlähetystövierailu (siirtyi tammikuulta)
Vierailu Peter Dörigin
Herkkujuustolaan, Sastamalaan
• 2.-5.5.2022 Hollannin matka, Arla Oy:n vierailu (Sirpa Rinne)
• 8.6.2022 Teurastamovierailu, The Helsinki Distilling Co.
• Elokuu Tutustuminen Juustukuningadyritykseen Tallinnassa tai Hakaniemen kauppahallissa
• 15.-17.9.2022 Skördefest-matka Ahvenanmaalle, Sieniretki Korpilammella
• Lokakuu Kultainen Juustohöylä 2022 -palkinnonjakotilaisuus
Yhteistapahtuma Juustoseuran ja Suomen Juustonvalmistajain yhdistyksen (SJY) kanssa Sofiassa (Kiseleffin talo)
• Marraskuu Juustoja ystäville -ruokakurssi
• Joulukuu Pikkujoulu

2021 Toimintasuunnitelma
• 14.1.2021 Espanjalainen kokkausilta
• 17.2.2021 Juustofondueilta
• 24.3.2021 Vuosikokous – etänä
• 26.4.2021 Anu Hopian etäluento ’Juustojen evoluutiopolku’
• 2.6.2021 Ranskalainen kokkausilta
• 06/2021 Mozarellan valmistuskurssi
• 08/2021 Sieniretki Korpilammella
• 17.-19.9.2021 Skördefest Ahvenanmaalla
• 10/2021 Kultainen Juustohöylä -palkinnonjakotilaisuus
• 10/2021 Juustonäyttely Pörssiklubilla
• 11/2021 Vierailu Alankomaiden suurlähetystöön
• 11/2021 Juustot ja cocktail
• 12/2021 Pikkujoulut

2020 Toimintasuunnitelma
Juustopöytä ry:n toimintasuunnitelma vuodelle 2020 vahvistettiin koronan vuoksi vasta 27.8.2020 pidetyssä vuosikokouksessa.
• 9.1.2020 Jokainen juustokannikka käyttöön -ruokakurssi
• 12.2.2020 Liiketalousopisto Perhon pienjuustolaan ja oluen valmistukseen tutustuminen
• 03/2020 Vuosikokous – SIIRTYI 27.8.2020
• 04/2020 Vierailu juustokauppa Food Market Herkkuun – SIIRTYY
• 05/2020 Tilaisuus Juustoansassa Vanhassa kauppahallissa – SIIRTYY
• 06/2020 Matka Pietariin – PERUTTU
• 08/2020 Viini ja juusto – SIIRTYY
• 09/2020 Juustokokkausta – SIIRTYY
• 10/2020 Juustonäyttely Pörssiklubilla – PERUTTU
• 20.10.2020 Kultainen Juustohöylä -palkinnonjakotilaisuus
• 11/2020 Pikkujoulut – PERUTTU
Koronan vuoksi auki jäi myös tilaisuus E. Ahlströmillä teemalla juustot ja kattaus.

2019 Toimintasuunnitelma
• 24.01.2019 Teetä ja sympatiaa, Forsman Tea
• 26.02.2019 Juustot ja viski -luento, ravintola Carelia
• 21.03.2019 Vuosikokous, Valio Oy
• 4.-7.4.2019 Vierailu Lähiruoka & Luomu -messuille
• 10.04.2019 Vierailu Kuusamon Juusto Oy:öön
• 09.05.2019 Italialainen ilta -tuorepastakokkauskurssi I
• 10.05.2019 Italialainen ilta -tuorepastakokkauskurssi II
• 06/2019 – Retki Laitikkalan makukylään / 08.06.2019 Smaku-kävely, Porvoo – PERUTTU
• 28.08.2019 Il Trio -ravintolavierailu
• 26.09.2019 – Juusto ja kahvi -koulutus, Paulig Oy
• 30.10.2019 – Kultaisen Juustohöylän palkinnonjakotilaisuus
• 11/2019 – Suurlähetystövierailu – SIIRTYY
• 28.11.2019 – Pikkujoulut

2018 Toimintasuunnitelma
• 18.01.2018  Tasapainon avaimet
• 28.02.2018  Vierailu: S-ryhmän juustot
• 15.03.2018  Vuosikokous Valiolla
• 26.04.2018  Juustot ja olut: Stadin Panimo
• 24.05.2018  Koulutusilta: Juustot juhlissa
• 15.06.2018 Piknik Vallisaareen
• XX.08.2018 Vierailu Helsingin Meijeriliikkeeseen – SIIRTYY
• 21.08.2018 Vierailu Helsinki-Vantaan lentoasemalle
• 25.09.2018 Koulutusilta: Juustot ja väkevät viinit
• 26.10.2018  Yhdistyksen 40-vuotisjuhlat
• 26.10.2018 Kultainen Juustohöylä -palkinnon jako
• 30.10.2018 Juustonäyttely 2018
• 21.11.2018  Glögi-tapahtuma Open House
• 22.11.2018 Italian suurlähetystön Veneto-ilta
• 27.11.2018 Riedel-viinilasitasting

2017 TOIMINTASUUNNITELMA
• 11.01.2017 Emerita-klubin lounas
• 25.01.2017 Tutustumiskäynti Fazerin uuteen vierailukeskukseen
• 28.02.2017 Samppanja- ja juustoilta Jukka Sinivirran isännöimänä
• 23.03.2017 Uusintavierailu Pauligille
• 29.03.2017 Vuosikokous Valiolla
• 12.04.2017 Fondue-juustokoulu Fazerin vierailukeskuksessa
• 06.05.2017 Kevätretki Tallinnaan
• 23.05.2017 Samppanja- juustoilta II Jukka Sinivirran isännöimänä
• 15.06.2017 Juustopiknik Vallisaaressa
• 31.08.2017 Vierailu Knehtilän-luomutilalla Hyvinkäällä
• 19.09.2017 Juustoilta ja yritysesittely Stockmannilla
• 05.10.2017 Juustopiirakka-kokkauskurssi
• 06.10.2017 Juustopiirakka-kokkauskurssi
• 27.10.2017 Kultainen Juustohöylä -palkinnonjakotilaisuus
• XX.10.2017 #syödäänyhdessä Juustonvalmistajain seuran kanssa – PERUTTU
• 09.11.2017 Juustotapahtuma eduskunnassa – TAPAHTUMA TOTEUTUI, MUTTEI OLLUT JÄSENTILAISUUS
• 23.11.2017 Pikkujoulut #syödäänyhdessä-hengessä Rivolissa

***
14.5.2021 Päivitetty ranskalainen ilta -kokkauskurssin päivämäärä.
4.5.2021 Päivitetty huhti- ja toukokuun 2021 tapahtumat ja päivämäärät.