Juustopöytä Ry:n tietosuojalausunto

Juustopöytä ry kunnioittaa yksityisyyttäsi. Tässä tietosuojalausunnossa kerrotaan tämän Juustopöytä ry:n verkkosivuston tietojen seuraamisesta, esimerkiksi millaisia tietoja kerätään ja seurataan, kuinka tietoja käytetään ja kenelle tiedot luovutetaan.

HYVÄKSYT LAUSUNNON EHDOT, KUN KÄYTÄT SIVUSTOA. JOS ET HYVÄKSY EHTOJA, LOPETA SIVUSTON KÄYTTÖ.

Lausunnon käyttö
Tämän lausunnon ehtoja sovelletaan kaikkiin Juustopöytä ry:n ylläpitämiin verkkosivustoihin.
Jos napsautat tässä sivustossa olevaa hyperlinkkiä, joka ohjaa sinut toiseen sivustoon, lue kyseisen sivuston tietosuojalausunto tai käyttöehdot ja varmista, että ymmärrät ja hyväksyt linkitetyn sivuston käyttöehdot.

Yleisten tietojen keraaminen
Koska Juustopöytä ry on sitoutunut suojelemaan yksityisyyttäsi, Juustopöytä ry ei myy tai vaihda henkilötietojasi kolmansille osapuolille markkinointi tarkoituksiinsa Juustopöytä ry ei esimerkiksi myy jäsenluetteloa ulkopuolisten tahojen mainonta- ja markkinointitarkoituksia varten.
Juustopöytä ry kerää, käyttää tai luovuttaa ainoastaan henkilötietoja, joita tarvitaan tässä lausunnossa ilmoitettuihin tarkoituksiin, ja Juustopöytä ry säilyttää tietoja vain niin kauan kuin on tarpeen näiden tarkoitusten täyttämiseksi.
Kun käytät tätä sivustoa, tiedostat ja hyväksyt henkilökohtaisten tunnistetietojesi keräämisen, käytön ja luovuttamisen tässä lausunnossa kuvattujen tarkoitusten mukaisesti.
Juustopöytä ry seuraa kokonaistilastoja ja yleistietoja sivuston käyttötavoista sekä muista sivustoon liittyvistä tiedoista.

Vierailijoiden tunnistus
Yleisesti ottaen voit käyttää sivustoa tiedonhakuun kertomatta Juustopöytä ry:lle, kuka olet, ja luovuttamatta Juustopöytä ry:lle tietoja omasta henkilöllisyydestäsi.
Kun Juustopöytä ry tutkii, kuinka ja milloin tätä Juustopöytä ry:n sivustoa käytetään, se pystyy kehittämään niitä entistä paremmiksi, Jos et halua vastaanottaa evästeitä tai haluat, että sinulle ilmoitetaan niiden käytöstä, voit määrittää tämän internetselaimesi asetuksista, jos selaimen asetukset sen mahdollistavat.

Henkilötiedot – kerääminen, käyttö ja jakaminen
Jos sivustossa on mahdollista ottaa yhteyttä Juustopöytä ry:n (esimerkiksi ilmoittautua jäsentilaisuuteen, ostaa jäsenmateriaalia), Juustopöytä ry:n voi olla tarpeen kysyä sinulta henkilökohtaisia tunnistetietoja, kuten nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumeroa Juustopöytä ry voi käyttää antamiasi tietoja pyyntöihisi vastaamiseen postitse, sähköpostitse tai puhelimitse. Lisäksi jos tilaat tuotteen, pyydät palvelua tai lähetät tietoja sivustoon, Juustopöytä ry voi joutua ottamaan sinuun yhteyttä ja pyytämään tilauksen tai pyynnön täyttämiseen tarvittavia lisätietoja. Juustopöytä ry pidättää oikeuden ottaa tuotteen tai palvelun tilaajaan yhteyttä
puhelimitse, postitse tai sähköpostitse, jotta se voi määrittää, kuinka tyytyväinen olet kyseiseen tuotteeseen tai palveluun.
Juustopöytä ry ei luovuta tietoja kolmansille osapuolille ilman lupaasi, paitsi jos se on välttämätöntä tilauksen käsittelyn kannalta sekä pyyntöihisi tai tiedusteluihisi vastaamiseen tai Juustopöytä ry, sen sivuston käyttäjien ja/tai suuren yleisön oikeuksien, omaisuuden ja/tai turvallisuuden turvaamiseen.
Juustopöytä ry:llä on oikeus, mutta ei velvollisuutta, säilyttää tällaisia tietoja Juustopöytä ry:n tietokannoissa ja muita nykyisen tai edellisen sivustovierailusi tietoja kohtuullisen ajanjakson ajan, joka ei ylitä säädöksiä tai rajoituksia, kiistojen ratkaisemista, ongelmien vianmääritystä ja Juustopöytä ry:n laillisten oikeuksien ja tämän lausunnon ehtojen täytäntöönpanoa varten.

Tietojen luovuttaminen lain sitä edellyttäessä
Jos Juustopöytä ry pakotetaan lain, oikeuden määräyksen tai muun oikeudellisen prosessin nojalla luovuttamaan henkilökohtaisia tietojasi oikeusistuimelle tai kolmannelle osapuolelle, Juustopöytä ry yrittää ilmoittaa asiasta sinulle etukäteen antamiasi yhteystietoja käyttämällä. Valtuutat Juustopöytä ry:n täten luovuttamaan henkilökohtaisia tietojasi edellä Henkilötiedot-kohdassa mainittuihin tarkoituksiin, kuten immateriaalioikeuksien loukkaamisen tutkimuksen tai muiden laittomien toimintojen tai sellaisten toimintojen yhteydessä, jotka voivat asettaa Juustopöytä ry:n oikeudelliseen vastuuseen.

Suojaus
Juustopöytä ry on panostanut taloudellisesti kohtuullisiin toimenpiteisiin, joiden tarkoituksena on estää sivuston kautta Juustopöytä ry:lle lähetettyjen henkilökohtaisten tietojen luvaton tai asiaton käyttö.

Muutokset lausuntoon
Juustopöytä ry voi muuttaa tätä tietosuojalausuntoa tai muuttaa, muokata tai evätä pääsyn sivustoon tai sivuston sisältämiin tietoihin milloin tahansa ilman etukäteisilmoitusta. Juustopöytä ry ilmoittaa tiedoksesi yllä tämän tietosuojalausunnon version voimaanastumispäivän. Jos Juustopöytä ry tekee tähän sivuston tietosuojalausuntoon muutoksia, jotka muuttavat Juustopöytä ry:lle tässä sivustossa luovuttamiesi henkilökohtaisten tunnistetietojen käsittelyä tai käyttöä konkreettisella ja haitallisella tavalla, Juustopöytä ry julkaisee ilmoituksen muutoksesta tässä sivustossa.

Jäsenrekisteri
Tietoja säilytetään sähköisessä rekisteripalvelussa (FloMembers-jäsenrekisteri / palveluntarjoaja Flo Apps Oy). Järjestelmä täyttää EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimukset. Sitä monitoroidaan ympäri vuorokauden. Jäsentietojen tietoturvasta on huolehdittu muun muassa seuraavasti:
1. Verkkoliikenne on SSL-suojattu.
2. Salasanat säilytetään järjestelmässä kryptattuina.
3. Kriittiset operaatiot tallennetaan järjestelmälogeihin.