Tietosuojalausunto

Juustopöytä ry (jäljempänä Juustopöytä) kunnioittaa yksityisyyttäsi. Tässä tietosuojalausunnossa kerrotaan juustopoyta.fi-verkkosivuston tietojen seuraamisesta; millaisia tietoja kerätään ja seurataan, kuinka tietoja käytetään ja kenelle tiedot luovutetaan.

KUN KÄYTÄT SIVUSTOA, HYVÄKSYT LAUSUNNON EHDOT.
Jos et hyväksy ehtoja, lopeta sivuston käyttö.

1 Lausunnon käyttö

Tämän lausunnon ehtoja sovelletaan kaikkiin juustopoyta.fi:n sivuihin.

Jos napsautat tällä sivustolla olevaa hyperlinkkiä, joka ohjaa sinut toiseen sivustoon, lue kyseisen sivuston tietosuojalausunto tai käyttöehdot ja varmista, että ymmärrät ja hyväksyt linkitetyn sivuston käyttöehdot.

2 Yleisten tietojen kerääminen

Juustopöytä kerää, käyttää tai luovuttaa ainoastaan henkilötietoja, joita tarvitaan tässä lausunnossa ilmoitettuihin tarkoituksiin. Tietoja säilytetään vain niin kauan kuin on tarpeen näiden tarkoitusten täyttämiseksi.

Juustopöytä ei myy tai vaihda henkilötietojasi kolmansille osapuolille markkinointitarkoituksiin.

Kun käytät tätä sivustoa, tiedostat ja hyväksyt henkilökohtaisten tunnistetietojesi keräämisen, käytön ja luovuttamisen tässä lausunnossa kuvattujen tarkoitusten mukaisesti.

Juustopöytä saattaa seurata kokonaistilastoja ja yleistietoja sivuston käyttötavoista sekä muista sivustoon liittyvistä tiedoista.

Jos et halua vastaanottaa evästeitä tai haluat, että sinulle ilmoitetaan niiden käytöstä, voit määrittää tämän internetselaimesi asetuksista, jos selaimen asetukset sen mahdollistavat.

3 Vierailijoiden tunnistus

Sivustoa voi käyttää luovuttamatta tietoja omasta henkilöllisyydestä.

4 Henkilötiedot – kerääminen, käyttö ja jakaminen

Sivustossa on mahdollista ottaa yhteyttä Juustopöytään (esimerkiksi ilmoittautua jäsentilaisuuteen, ostaa jäsentuotteita jne). Tällöin Juustopöydän voi olla tarpeen kysyä henkilökohtaisia tunnistetietoja, kuten nimi-, osoite-, sähköpostiosoite- ja puhelinnumerotietoja. Juustopöytä voi käyttää antamiasi tietoja pyyntöihisi vastaamiseen postitse, sähköpostitse tai puhelimitse. Lisäksi jos esimerkiksi tilaat tuotteen, Juustopöytä voi joutua ottamaan sinuun yhteyttä ja pyytämään tilauksen täyttämiseen tarvittavia lisätietoja. Juustopöytä pidättää myös oikeuden ottaa tuotteen tilaajaan yhteyttä puhelimitse, postitse tai sähköpostitse, jotta se voi määrittää, kuinka tyytyväinen olet kyseiseen tuotteeseen tai palveluun.

Juustopöytä ei luovuta tietoja kolmansille osapuolille ilman lupaasi, paitsi jos se on välttämätöntä tilauksen käsittelyn kannalta tai pyyntöihisi tai tiedusteluihisi vastaamiseen tai Juustopöydän, sen sivuston käyttäjien ja/tai suuren yleisön oikeuksien, omaisuuden ja/tai turvallisuuden turvaamiseen.

Juustopöydällä on oikeus, mutta ei velvollisuutta, säilyttää tällaisia tietoja Juustopöydän tietokannoissa ja muita nykyisen tai edellisen sivustovierailusi tietoja kohtuullisen ajanjakson ajan, joka ei ylitä säädöksiä tai rajoituksia, kiistojen ratkaisemista, ongelmien vianmääritystä ja Juustopöydän laillisten oikeuksien ja tämän lausunnon ehtojen täytäntöönpanoa varten.

5 Tietojen luovuttaminen lain sitä edellyttäessä

Jos Juustopöytä velvoitetaan lain, oikeuden määräyksen tai muun oikeudellisen prosessin nojalla luovuttamaan henkilökohtaisia tietojasi oikeusistuimelle tai kolmannelle osapuolelle, Juustpöytä ilmoittaa asiasta sinulle etukäteen antamiasi yhteystietoja käyttämällä. Valtuutat Juustopöydän täten luovuttamaan henkilökohtaisia tietojasi edellä Henkilötiedot-kohdassa mainittuihin tarkoituksiin, kuten immateriaalioikeuksien loukkaamisen tutkimuksen tai muiden laittomien toimintojen tai sellaisten toimintojen yhteydessä, jotka voivat asettaa Juustopöydän oikeudelliseen vastuuseen.

6 Suojaus

Juustopöytä on ryhtynyt taloudellisesti kohtuullisiin toimenpiteisiin, joiden tarkoituksena on estää sivuston kautta Juustopöydälle lähetettyjen henkilökohtaisten tietojen luvaton tai asiaton käyttö.

7 Muutokset lausuntoon

Juustopöytä voi muuttaa tätä tietosuojalausuntoa tai muuttaa tai muokata sivustoa tai evätä pääsyn sivustoon tai sivuston sisältämiin tietoihin milloin tahansa ilman etukäteisilmoitusta. Tämän tietosuojalausunnon version voimaanastumispäivä on 29.1.2015.

Jos Juustopöytä tekee tähän sivuston tietosuojalausuntoon muutoksia, jotka muuttavat Juustopöydälle tässä sivustossa luovuttamiesi henkilökohtaisten tunnistetietojen käsittelyä tai käyttöä konkreettisella ja haitallisella tavalla, Juustopöytä julkaisee ilmoituksen muutoksesta tällä sivustolla.

***
Päivitetty 29.1.2015 / S. Porvali