
Juustopöytä ry:n toimintasuunnitelma vahvistetaan yhdistyksen vuosikokouksessa maaliskuussa.
2021 Toimintasuunnitelma
- 14.1.2021 Espanjalainen kokkausilta
- 17.2.2021 Juustofondueilta
- 24.3.2021 Vuosikokous
- 04/2021 Vierailu Alankomaiden suurlähetystöön
- 05/2021 Juustot ja kesän viinit
- 06/2021 Mozarellan valmistuskurssi
- 08/2021 Sieniretki Korpilammella
- 17.-19.9.2021 Skördefest Ahvenanmaalla
- 10/2021 Kultainen Juustohöylä -palkinnonjakotilaisuus
- 10/2021 Juustonäyttely Pörssiklubilla
- 11/2021 Juustot ja cocktail
- 12/2021 Pikkujoulut
2020 Toimintasuunnitelma
Juustopöytä ry:n toimintasuunnitelma vuodelle 2020 vahvistettiin koronan vuoksi vasta 27.8.2020 pidetyssä vuosikokouksessa.
- 9.1.2020 Jokainen juustokannikka käyttöön -ruokakurssi
- 12.2.2020 Liiketalousopisto Perhon pienjuustolaan ja oluen valmistukseen tutustuminen
- 03/2020 Vuosikokous – SIIRTYI 27.8.2020
- 04/2020 Vierailu juustokauppa Food Market Herkkuun – SIIRTYY
- 05/2020 Tilaisuus Juustoansassa Vanhassa kauppahallissa – SIIRTYY
- 06/2020 Matka Pietariin – PERUTTU
- 08/2020 Viini ja juusto – SIIRTYY
- 09/2020 Juustokokkausta – SIIRTYY
- 10/2020 Juustonäyttely Pörssiklubilla – PERUTTU
- 20.10.2020 Kultainen Juustohöylä -palkinnonjakotilaisuus
- 11/2020 Pikkujoulut – PERUTTU
Koronan vuoksi auki jäi myös tilaisuus E. Ahlströmillä teemalla juustot ja kattaus.
2019 Toimintasuunnitelma
- 24.01.2019 Teetä ja sympatiaa, Forsman Tea
- 26.02.2019 Juustot ja viski -luento, ravintola Carelia
- 21.03.2019 Vuosikokous, Valio Oy
- 4.-7.4.2019 Vierailu Lähiruoka & Luomu -messuille
- 10.04.2019 Vierailu Kuusamon Juusto Oy:öön
- 09.05.2019 Italialainen ilta -tuorepastakokkauskurssi I
- 10.05.2019 Italialainen ilta -tuorepastakokkauskurssi II
- 06/2019 – Retki Laitikkalan makukylään / 08.06.2019 Smaku-kävely, Porvoo – PERUTTU
- 28.08.2019 Il Trio -ravintolavierailu
- 26.09.2019 – Juusto ja kahvi -koulutus, Paulig Oy
- 30.10.2019 – Kultaisen Juustohöylän palkinnonjakotilaisuus
- 11/2019 – Suurlähetystövierailu – SIIRTYY
- 28.11.2019 – Pikkujoulut
2018 Toimintasuunnitelma
- 18.01.2018 Tasapainon avaimet
- 28.02.2018 Vierailu: S-ryhmän juustot
- 15.03.2018 Vuosikokous Valiolla
- 26.04.2018 Juustot ja olut: Stadin Panimo
- 24.05.2018 Koulutusilta: Juustot juhlissa
- 15.06.2018 Piknik Vallisaareen
- XX.08.2018 Vierailu Helsingin Meijeriliikkeeseen – SIIRTYY
- 21.08.2018 Vierailu Helsinki-Vantaan lentoasemalle
- 25.09.2018 Koulutusilta: Juustot ja väkevät viinit
- 26.10.2018 Yhdistyksen 40-vuotisjuhlat
- 26.10.2018 Kultainen Juustohöylä -palkinnon jako
- 30.10.2018 Juustonäyttely 2018
- 21.11.2018 Glögi-tapahtuma Open House
- 22.11.2018 Italian suurlähetystön Veneto-ilta
- 27.11.2018 Riedel-viinilasitasting
2017 TOIMINTASUUNNITELMA
- 11.01.2017 Emerita-klubin lounas
- 25.01.2017 Tutustumiskäynti Fazerin uuteen vierailukeskukseen
- 28.02.2017 Samppanja- ja juustoilta Jukka Sinivirran isännöimänä
- 23.03.2017 Uusintavierailu Pauligille
- 29.03.2017 Vuosikokous Valiolla
- 12.04.2017 Fondue-juustokoulu Fazerin vierailukeskuksessa
- 06.05.2017 Kevätretki Tallinnaan
- 23.05.2017 Samppanja- juustoilta II Jukka Sinivirran isännöimänä
- 15.06.2017 Juustopiknik Vallisaaressa
- 31.08.2017 Vierailu Knehtilän-luomutilalla Hyvinkäällä
- 19.09.2017 Juustoilta ja yritysesittely Stockmannilla
- 05.10.2017 Juustopiirakka-kokkauskurssi
- 06.10.2017 Juustopiirakka-kokkauskurssi
- 27.10.2017 Kultainen Juustohöylä -palkinnonjakotilaisuus
- XX.10.2017 #syödäänyhdessä Juustonvalmistajain seuran kanssa – PERUTTU
- 09.11.2017 Juustotapahtuma eduskunnassa – TAPAHTUMA TOTEUTUI, MUTTEI OLLUT JÄSENTILAISUUS
- 23.11.2017 Pikkujoulut #syödäänyhdessä-hengessä Rivolissa