Juustopöytä ry:n toimintasuunnitelmat

Kuva: Stana Porvali

Juustopöytä ry:n toimintasuunnitelma vahvistetaan yhdistyksen vuosikokouksessa maaliskuussa.

2021 Toimintasuunnitelma

  • 14.1.2021 Espanjalainen kokkausilta
  • 17.2.2021 Juustofondueilta
  • 24.3.2021 Vuosikokous
  • 04/2021 Vierailu Alankomaiden suurlähetystöön
  • 05/2021 Juustot ja kesän viinit
  • 06/2021 Mozarellan valmistuskurssi
  • 08/2021 Sieniretki Korpilammella
  • 17.-19.9.2021 Skördefest Ahvenanmaalla
  • 10/2021 Kultainen Juustohöylä -palkinnonjakotilaisuus
  • 10/2021 Juustonäyttely Pörssiklubilla
  • 11/2021 Juustot ja cocktail
  • 12/2021 Pikkujoulut

2020 Toimintasuunnitelma

Juustopöytä ry:n toimintasuunnitelma vuodelle 2020 vahvistettiin koronan vuoksi vasta 27.8.2020 pidetyssä vuosikokouksessa. 

  • 9.1.2020 Jokainen juustokannikka käyttöön -ruokakurssi
  • 12.2.2020 Liiketalousopisto Perhon pienjuustolaan ja oluen valmistukseen tutustuminen
  • 03/2020 Vuosikokous – SIIRTYI 27.8.2020
  • 04/2020 Vierailu juustokauppa Food Market Herkkuun – SIIRTYY
  • 05/2020 Tilaisuus Juustoansassa Vanhassa kauppahallissa – SIIRTYY
  • 06/2020 Matka Pietariin – PERUTTU
  • 08/2020 Viini ja juusto – SIIRTYY
  • 09/2020 Juustokokkausta – SIIRTYY
  • 10/2020 Juustonäyttely Pörssiklubilla – PERUTTU
  • 20.10.2020 Kultainen Juustohöylä -palkinnonjakotilaisuus
  • 11/2020 Pikkujoulut – PERUTTU

Koronan vuoksi auki jäi myös tilaisuus E. Ahlströmillä teemalla juustot ja kattaus.

2019 Toimintasuunnitelma

  • 24.01.2019 Teetä ja sympatiaa, Forsman Tea
  • 26.02.2019 Juustot ja viski -luento, ravintola Carelia
  • 21.03.2019 Vuosikokous, Valio Oy
  • 4.-7.4.2019 Vierailu Lähiruoka & Luomu -messuille
  • 10.04.2019 Vierailu Kuusamon Juusto Oy:öön
  • 09.05.2019 Italialainen ilta -tuorepastakokkauskurssi I
  • 10.05.2019 Italialainen ilta -tuorepastakokkauskurssi II
  • 06/2019 – Retki Laitikkalan makukylään / 08.06.2019 Smaku-kävely, Porvoo – PERUTTU
  • 28.08.2019 Il Trio -ravintolavierailu
  • 26.09.2019 – Juusto ja kahvi -koulutus, Paulig Oy
  • 30.10.2019 – Kultaisen Juustohöylän palkinnonjakotilaisuus
  • 11/2019 – Suurlähetystövierailu – SIIRTYY
  • 28.11.2019 – Pikkujoulut

2018 Toimintasuunnitelma

  • 18.01.2018  Tasapainon avaimet
  • 28.02.2018  Vierailu: S-ryhmän juustot
  • 15.03.2018  Vuosikokous Valiolla
  • 26.04.2018  Juustot ja olut: Stadin Panimo
  • 24.05.2018  Koulutusilta: Juustot juhlissa
  • 15.06.2018 Piknik Vallisaareen
  • XX.08.2018 Vierailu Helsingin Meijeriliikkeeseen – SIIRTYY
  • 21.08.2018 Vierailu Helsinki-Vantaan lentoasemalle
  • 25.09.2018 Koulutusilta: Juustot ja väkevät viinit
  • 26.10.2018  Yhdistyksen 40-vuotisjuhlat
  • 26.10.2018 Kultainen Juustohöylä -palkinnon jako
  • 30.10.2018 Juustonäyttely 2018
  • 21.11.2018  Glögi-tapahtuma Open House
  • 22.11.2018 Italian suurlähetystön Veneto-ilta
  • 27.11.2018 Riedel-viinilasitasting

2017 TOIMINTASUUNNITELMA

  • 11.01.2017 Emerita-klubin lounas
  • 25.01.2017 Tutustumiskäynti Fazerin uuteen vierailukeskukseen
  • 28.02.2017 Samppanja- ja juustoilta Jukka Sinivirran isännöimänä
  • 23.03.2017 Uusintavierailu Pauligille
  • 29.03.2017 Vuosikokous Valiolla
  • 12.04.2017 Fondue-juustokoulu Fazerin vierailukeskuksessa
  • 06.05.2017 Kevätretki Tallinnaan
  • 23.05.2017 Samppanja- juustoilta II Jukka Sinivirran isännöimänä
  • 15.06.2017 Juustopiknik Vallisaaressa
  • 31.08.2017 Vierailu Knehtilän-luomutilalla Hyvinkäällä
  • 19.09.2017 Juustoilta ja yritysesittely Stockmannilla
  • 05.10.2017 Juustopiirakka-kokkauskurssi
  • 06.10.2017 Juustopiirakka-kokkauskurssi
  • 27.10.2017 Kultainen Juustohöylä -palkinnonjakotilaisuus
  • XX.10.2017 #syödäänyhdessä Juustonvalmistajain seuran kanssa – PERUTTU
  • 09.11.2017 Juustotapahtuma eduskunnassa – TAPAHTUMA TOTEUTUI, MUTTEI OLLUT JÄSENTILAISUUS
  • 23.11.2017 Pikkujoulut #syödäänyhdessä-hengessä Rivolissa