Juustopöytä ry:n puheenjohtajaksi Seija Kurunmäki

Kuva: Seija Kurunmäki

Aloitan innolla 40-vuotiaan Juustopöytä ry:n hallituksen puheenjohtajana. Tiiviin, niin ikään 40-vuotisen työurani jälkeen haluan keskittyä asioihin, joissa tulokset tehdään ihmisten yhteistyöllä ja vahvoilla verkostoilla.

Olen maatalous- ja metsätieteiden maisteri ja HHJ-koulutuksen saanut ruokavaikuttaja. Minulla on ollut ilo työskennellä sekä elintarviketeollisuuden että kaupan piirissä. Olen ollut kouluttajana, yrittäjänä ja viestijänä monissa ruokaan liittyvissä edistämishankkeissa. Vuosina 2013-2018 toimin Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiön (ELO) toimitusjohtajana.

Tällä hetkellä vaikutan, viestin ja koulutan sekä sometan aktiivisesti erityisesti ruoka-aiheista #syödäänyhdessä, #yhteistyö #vastuullisuus #tiedämitäsyöt #ilmastonmuutos #onkotolkkua. Teen työtäni viestintäyritykseni Kuule Oy:n kautta. Juustopöytä ry:n hallituksessa työskentelemme pro bono -periaatteella.

Juustopöytä ry:ssä parasta on sen aktiivinen jäsenkunta ja kunniakas historia, jossa monet upeat ja osaavat naiset ovat istuneet saman pöydän ääreen vaikuttamaan ja nostamaan esiin suomalaista juustokulttuuria osana ruokakulttuuriamme. On hienoa, että Juustopöytä ry on jatkossa Suomen aktiivisin juustoseura sekä naisille että miehille.

Tavataan Juustopöydässä!

Terveisin,
Seija
p. 040 046 0894

***
26.3.2019 Stana Porvali