KUTSU: Espanjalainen kokkausilta 14.1.2021

Antoni Gaudín suunnittelema Güellin puisto Barcelonassa, pixabay.com

Voi mennä vielä hetki, ennen kuin on suositeltavaa taas matkustaa näihin Güellin puiston maisemiin, mutta jos kaipaat jo makumatkalle, osallistu Juustopöydän espanjalaiseen kokkausiltaan. Kokkaamme monipuolisen maistelumenun suolaista ja makeaa sisältäen yhteensä 10 erilaista herkkua. Mukana on toki espanjalaisia juustoja sisältäviä syötäviä. Nautimme valmistamamme ruoat tilaisuuden lopuksi yhdessä ruoille valittujen viinien kanssa.

Iloisen tunnelman toivottu kokkauskurssi on tuttuun tapaan Makukellarissa ja opettajana toimii Juustopöydän varapuheenjohtaja, kotitalousopettaja ja yrittäjä Arja Elina Laine.

Noudatamme tilaisuudessa koronaohjeistuksia, joten kiitos, ettet tule paikalle, jos sinulla on pieniäkin oireita.

AIKA: torstai 14.1.2021 alkaen klo 17.00
PAIKKA: Myllyn Paras Makukellari, Kalevankatu 20, -1. krs. (siis miinus yksi kerros), 00100 Helsinki. Katso kartalla >

HINTA: 59 euroa/henkilö, joka suoritetaan yhdistyksen tilille FI17 8000 1301 4657 54 Danske Bankiin ilmoittautumisvahvistuksen saatuasi. Hintaan kuuluu kahvi-/teetarjoilu kahvipöytäherkun kanssa heti kurssin alussa. Paikan päällä on tutusti mahdollisuus ottaa osaa ruokiin sopiviin juomakuluihin; kiitos, että varaat käteistä.

ILMOITTAUTUMISET: 4.1.2021 mennessä ilmoittautumislomakkeella. Kurssiin on varattu paikkoja 16 osallistujalle. Ennen ilmoittautumista lue Juustopöytä ry:n yleiset ilmoittautumis- ja peruutusehdot >.

***
4.12.2020 Stana Porvali