Vuosikokousterveisiä

Juustopöytä ry:n vuosikokous pidettiin torstaina 27.8.2020 ravintola Sunnissa. Mukaan oli (tarjoiluiden vuoksi) ilmoittautunut 25 juustopöytäläistä.

Tässä kokouksen tärkeimmät päätökset:

  • Jäsenmaksun suuruus vuonna 2020 on 37 euroa.
  • Puheenjohtajana jatkaa edelleen Seija Kurunmäki.
  • Hallituksessa jatkavat Mari Hanhiniemi, Sirpa Koppinen-Lindström, Arja Elina Laine, Henriikka Mattila, Stana Porvali ja Reetta Suokas.
  • Hallituksesta kesken kauden eronneiden Anna Vuorenmaan ja Laura Ollilan (os. Tonteri) tilalle valittiin Nina Peltola ja Laura Salonen. Nina toimii Hotelli Korpilammen johtajana ja Laura yrittäjänä Lauran Juustoansa -juustomyymälässä Vanhassa kauppahallissa.
Keskellä Juustopöytä ry:n puheenjohtaja Seija Kurunmäki ja sivuilla hallituksen uudet jäsenet vasemmalta Nina Peltola ja Laura Salonen.
Kuva: Stana Porvali
  • Yhdistyksen sihteerinä jatkaa Arja Porvali.
  • Toiminnantarkastajiksi valittiin Lea Lastikka ja Maininki Mettälä sekä varatoiminnantarkastajikseen Liisa Iisalo ja Hanne Grönlund.

Merkittävin päätös saatiin aikaan hallituksen esityksestä Juustopöytä ry:n uusiksi säännöiksi. Vuosikokous hyväksyi yksimielisesti hallituksen esityksen. Nyt hallitus jatkaa sääntömuutoksen valmistelua, sillä voimassa olevien sääntöjen mukaan, sääntömuutokset on hyväksyttävä kahdessa peräkkäisessä kokouksessa. Toivottavasti korona sallii, että saamme pidettyä tällaisen ylimääräisen kokouksen vielä tänä vuonna.

Kiitos vuosikokouksen puheenjohtaja Nina Peltolalle sekä pöytäkirjantarkastajina ja ääntenlaskijoina toimineille Hanne Grönlundille ja Leena Karppiselle sekä tietysti kaikille osallistujille!

Voit antaa hallitukselle palautetta vuosikokouksesta >

Katso myös sivu Juustopöytä ry:n toimintasuunnitelma 2020 >

***
30.8.2020 Stana Porvali
Kuvat: pixabay.com ja Stana Porvali