Tule mukaan Juustopöytään!

Juustopöytä ry kokoaa yhteen juuston ystäviä. Yhdistyksen tarkoituksena on luoda jäsenilleen juustoisia elämyksiä sekä lisätä suomalaisten tietoisuutta monipuolisesta ja laadukkaasta juustovalikoimasta. Juustopöytä on mukana yhteistyössä, jolla varmistetaan herkullisen juuston asema osana monipuolista suomalaista ruoka- ja juomakulttuuria.

Juustopöytä kehittää ja toteuttaa elämyksellisiä, jäsenistöä yhdistäviä tapahtumia kumppaneiden ja tukijoiden kanssa. Juustopöytä viestii juustoisia tarinoita. Yhdistys jakaa vuosittain arvostetun Kultainen Juustohöylä -palkinnon.

Tervetuloa mukaan Juustopöydän toimintaan!

Juustopöytä ry on toiminut juuston ystäviä kokoavana yhteisönä vuodesta 1978. Juustopöytä on moniarvoinen ja avoin yhdistys kaikille juuston ystäville. Vuoden 2020 alussa yhdistyksellä oli jäseniä noin 300.

Yhdistyksen jäseneksi liittyminen vaatii hakemuksen ja kahden yhdistyksen jäsenen suosituksen jättämistä hallitukselle. Hallitus käsittelee hakemuksen ja palaa asiaan.

Yhdistyksen jäsenmaksu toimintavuonna 2019 oli 37 euroa. Jäsenmaksu vahvistetaan vuosittain yhdistyksen vuosikokouksessa, joka pidetään ennen maaliskuun loppua.

Tee jäsenhakemus >

Katso myös:
Rekisteriseloste >

***
19.2.2020 Stana Porvali
Kuvat: Juustopöytä ry
Valokuvaaja: Sakari Röyskö