Kultainen Juustohöylä

Valokuva: Sakari Röyskö

Juustopöytä ry jakaa vuosittain Kultainen Juustohöylä -palkinnon. Palkinto on huomionosoitus eli tapa kannustaa, kiittää, nostaa esille ja palkita suomalaisessa juustomaailmassa kunnostautunutta. Palkittava voi olla yksityishenkilö, yhteisö, yhtiö tai taho, joka on ansainnut Juustopöydän kiitoksen.

Palkintoa on jaettu syksyisin vuodesta 2010 lähtien. Vuoden 2019 Kultainen Juustohöylä jaettiin 30.10.2019 K-Kampuksella; katso lehdistötiedote >.

Kultainen Juustohöylä -palkinnon saajat 2010 lähtien

2019 Juustokauppias Tuula Paalanen
2018
Valio Oy sekä valiolaiset huippuosaajat Anja Pölönen ja Matti Kärki
2017 Peltolan Juustola ja Peltolan Blue -sinihomejuusto
2016 Helsingin keskustan Stockmann Herkun juusto-osasto
2015 
Juustoportti Oy 
2014 Minna Kurtelius-Luttinen
2013 Kolatun Juustola Oy
2012 Lentävä Lehmä -juustoliike
2011 Matti Virta
2010 Juuri Keittiö ja Baari ja sen yhteydessä oleva Juuren Puoti