Jäsentiedote 4/2018

Syksy kypsyy vauhdilla

Kesäisen lämmin sää jatkuu ja Juustopöydän syysohjelma on kypsynyt korjattavaksi talteen. Alkupalaksi teimme jo elokuun loppupuolella yllätysvierailun Helsinki-Vantaan lentoasemalle, jossa tutustuimme Suomen suurimman ja Pohjois-Euroopan parhaan lentokentän ravintolatoimintaan ja -tarjontaan. Käy tutustumassa Juustopöydän Facebook– tai Instagram-tileillä, miltä ennätysajassa täyttyneellä vierailulla näytti.

Nyt on aika korjata satoa ja startata syyskausi toden teolla. Syyskuussa luvassa on taatusti supersuosittu Jukka Sinivirta -tasting ja lokakuussa juhlistamme yhdessä rakkaan Juustopöydän 40-vuotista taivalta. Huomaathan, että 40-vuotisjuhlat on poikkeuksellisesti avec-tilaisuus. Tämä onkin hieno tilaisuus tutustuttaa kotiväkeä ja ystäviä Juustopöydän toimintaan. Juhlassa jaetaan myös arvostettu Kultainen Juustohöylä 2018 -palkinto.

Pyydämme juustopöytäläisiä huomioimaan, että tilaisuuksiin ilmoittautuminen edellyttää jäsenmaksun suorittamista. Jäsenmaksun suuruus tänä vuonna on 35 euroa. Jos jäsenmaksu on syystä tai toisesta jäänyt suorittamatta, sen voi maksaa Juustopöytä ry:n tilille FI17 8000 1301 4657 54 Danske Bankiin ilman erillistä laskua. Merkitsethän maksun viestiin tällöin nimesi ja ”Jäsenmaksu 2018”.

Juustopöydän toiminta on yhtä kuin sen aktiiviset jäsenensä. Jäsentilaisuuksien lisäksi voit ottaa osaa toimintaamme myös esimerkiksi sosiaalisessa mediassa: seuraa meitä, tykkää ja kommentoi julkaisujamme ja osallistu sisällöntuotantoon lisäämällä omiin sisältöihisi merkintä #juustopöytä. Kunnioitamme toki aina tekijänoikeuksiasi ja mainitsemme ne Juustopöydän julkaisuissa.

Sadonkorjuuterveisin

JUUSTOPÖYTÄ RY
Hallitus

 

***
30.8.2018 /Stana
Kuva: Arja Elina Laine Helsinki-Vantalla 21.8.2018