Sadonkorjuuretki Knehtilän luomutilalle 31.8.2017

Tervetuloa sadonkorjuuretkelle Knehtilän luomutilalle!Juustopöytä ry tekee elokuisen sadonkorjuuretken Hyvinkäällä sijaitsevalle Knehtilän luomutilalle torstaina 31.8.2017. Tule mukaan tutustumaan luomutilaan ja sen tarinaan sekä tarjontaan. Vietetään elokuista iltaa juustoisen iltapalan ja hyvän seuran parissa kaunissa maalaismaisemassa. Tilaisuudessa on myös mahdollisuus ostaa lähiruokaherkkuja mukaan!

Knehtilä on luomuviljatila, jonka vanhasta navetasta on kunnostettu viehättävä juhlatila sekä puoti. Puodista löytää Knehtilän omia viljatuotteita, mutta myös muita luomuelintarvikkeita, tuoreita kausituotteita lähituottajilta sekä laadukkaita käsitöitä ja design-tuotteita. Lisätietoja: www.knehtila.fi

Knehtilään pääsee omalla autolla (kerää kaverit mukaan kimppakyytiin!) tai yhdistelmällä paikallisjuna Hki-Hyvinkää plus taksi Hyvinkään asemalta Knehtilään (yhteistakseilla, 15 km, noin 20 min ja arviolta max. 30 euroa). Yhteistaksikulut jaetaan osallistujien kesken ja maksetaan paikan päällä autossa. Junamatkat jokainen varaa ja maksaa itse annetun aikataulun mukaisesti.

LÄHTÖ: Tapaamme Helsingin rautatieasemalla klo 16.20. Paikallisjuna D Hyvinkäälle lähtee klo 16.30. Jos tulet muulla junalla, löydät aikataulut vr.fi-sivuilta.

PALUU: Sopivalla aikataululla takaisin, paikallisjunia puolen tunnin välein Hyvinkää-Helsinki.

HINTA: Iltapala Knehtilässä 30 euroa/hlö, joka suoritetaan yhdistyksen tilille FI17 8000 1301 4657 54 Danske Bankiin ilmoittautumisvahvistuksen saatuasi. Junaliput ja taksin hinnan jokainen hoitaa maksuineen itse.

ILMOITTAUTUMISET: pe 25.8.17 mennessä ilmoittautumislomakkeella.

Retki toteutetaan, kun saamme vähintään 20 osallistujaa. Mukaan mahtuu toki paljon enemmän!

TERVETULOA!

Ilmoittautujan peruutusehdot: Mitoitamme tapahtuman ilmoittautumismäärän mukaan, joten mikäli sinulle tulee ylitsepääsemätön este osallistua retkelle, ilmoitathan asiasta heti numeroon 040 8684039/Arja. Peruutuksen tullessa 25.8.2017 jälkeen perimme 30 € maksun tilaisuuden käytännönjärjestelyistä. Maksu jätetään kuitenkin veloittamatta, mikäli järjestät tilaisuuteen tilallesi toisen yhdistyksen jäsenen. Ilmoitathan myös tästä yhdistyksen sihteerille.