Jäsentiedote 4/2017
Hyvä Juustopöydän jäsen,
Kesä on vihdoin lämmennyt ja vielä on kuukausi aikaa, ennen kuin starttaamme Juustopöydän syyskauden. Otamme kuitenkin ilmoittautumisia vastaan jo syksyn ensimmäisiin tapahtumiin, joten tervetuloa mukaan!
- 31.8. Sadonkorjuuretki Knehtilän luomutilalle Hyvinkäälle >
- 19.9. Tutustuminen Stockmann Herkun juustovalikoimaan >
- 5.10. ja 6.10. Juustopiirakoiden kokkauskurssit >
Samalla kalenteriin kannattaa merkitä jo seuraavat tapahtumat, joista kerromme lisää syksymmällä:
- 27.10. klo 15.30 Kultainen Juustohöylä -palkinnon julkistamistilaisuus Viini, Ruoka ja Hyvä elämä -messujen näytöskeittiössä Helsingin Messukeskuksessa
- 23.11. Pikkujoulut ravintola Rivolissa
Olemme siirtäneet kuukauden juustoesittelyt ilmestymään aina täydenkuun eli juustokuun aikaan. Heinäkuussa vuoron sai ikisuosikki edam. Elokuun juustokuun aikaan lomailemme, mutta palaamme asiaan taas syyskuussa.
Seuraathan Juustopöytää myös Facebookissa ja Instagramissa! Löydät meidät molemmista nimellä Juustopöytä ry. Jaamme mielellämme juustoaiheisia kuvia aihetunnisteilla #juustopöytäry ja #juustopöytä.
Aurinkoisin terveisin,
JUUSTOPÖYTÄ RY
Hallitus