KUTSU: Juustonäyttely 30.10.2018
Juustonäyttely ja Juustokilpailun palkintojen jako
30.10.2018 klo 13 – 16 Helsingin Pörssisali
Suomen Juustonvalmistajain Yhdistys ry järjestää tiistaina 30.10.2018 juustonäyttelyn Helsingin Pörssitalon pörssisalissa, Fabianinkatu 14. Näyttely on avoin yleisölle klo 13 – 16 välisenä aikana. Tilaisuus on maksuton.
Lämpimästi tervetuloa näyttelyyn!
Juustopöytä ry. osallistuu näyttelyyn omalla näyttelypöydällään ja esittelee yhdistyksen toimintaa. Kaipaamme vapaaehtoisia jäseniä esittelypöytämme äärelle ennen näyttelyn avaamista, sen aikana ja siivoushommiin hieman jälkeenkin. Paikalla ei siis välttämättä tarvitse olla koko tilaisuutta, vaan lyhyempikin aikakin riittää. Tule mukaan esittelemään Juustopöydän toimintaa ja osallistamaan kävijöitä Juustopöydän omaan leikkimieliseen kilpailuumme. Keittiötarvikkeiden erikoisliike Chez Mariuksen Juustopöydälle lahjoittamat palkinnot arvotaan paikan päällä mukanaolijoiden kesken. Kiitos, että kerrot ilmoittautumisen yhteydessä, mille ajalle pääset emännöimään esittelypöytäämme >. Emme kerää ilmoittautumisia kuin emännöinnistä.
***
Tiesithän, että juustopöytäläiset saavat 15 prosentin alennuksen
Chez Mariuksen normaalihintaisista tuotteista.
***
Juustonäyttelyn ja Juustokilpailun yleisöohjelma
13.00 Näyttelyn avaus, tuotanto- ja logistiikkajohtaja Juha Penttilä, Valio Oy
13.15 Juustojen arvioinnista, kilpailuarviointien päätuomari Leena Lilleberg, Evira, ja arvioinnit tuotannossa, juustomestari Juhani Ylikauma, Valio Haapavesi
13.30 ”Yleisön suosikin valinta” -arvioinnit alkavat (nopeimmat ilmoittautuneet pääsevät mukaan)
13.45 Keittiömestari Ari Ruoho ravintola Nokasta kertoo juustojen käytöstä ruoanvalmistuksessa
14.00 ”Yleisön suosikin valinta” -arvioinnit jatkuvat
14.15 Vuoden juustomestari Peter Dörig, Herkkujuustola, kertoo työstään juustomestarina
14.30 ”Yleisön suosikin valinta” -arvioinnit jatkuvat
15.00 Palkintojen jako (noin 12 juustosarjaa) sekä yleisön suosikin palkitseminen
16.00 Näyttely sulkeutuu
***
16.10.2018 Stana