KUTSU: Finnjävel 20.10.2020
27.9.2020: Tilaisuus on täynnä. Voit ilmoittautua jonotuslistalle.

Tervetuloa Finnjäveliin! Kokoonnumme luovuttamaan Kultaista Juustohöylää 2020 ja nauttimaan illallista. Finnjävel haluaa tehdä ravintolakokemuksestamme turvallisen ja ikimuistoisen, joten ethän tule kipeänä tilaisuuteemme. Ravintola on jo vähentänyt kapasiteettiaan ja suosii etämaksuja.
AIKA: tiistai 20.10.2020 klo 17.30 – 21.00
PAIKKA: Ravintola Finnjävel Sali, Helsingin Taidehalli, Ainonkatu 3, 00100 Helsinki
Menu
Lepuska ja Finnjävelin kalalajitelma
*Franz Hahn Scheurebe Halbtrocken 2018, Pfalz, Saksa
—
Riimipeuraa ja kanttarellia
*Domaine Joseph Scharsch Nuances de Gris 2018, Alsace, Ranska
—
Paistettua nieriää ja rapukastiketta
*Domaine Gérard Duplessis Chablis 2018, Burgundi, Ranska
—
Jukolan cheddar ja Mouhijärven Mouhitaaler
*Ainoa Winery Valokki 2017, Hollola, Suomi
Ruokajuomat jokainen tilaa ja maksaa itse paikan päällä. Menussa asteriksilla merkityt viinit kuuluvat viinipakettiin, jossa on viiniä jokaiselle ruokalajille hintaan 45 €. Huomioithan, että muutoksia viinipaketin viineihin voi vielä tulla.
HINTA: 49,00 euroa/henkilö ilman menussa merkittyjä viinejä. Juustopöytä tarjoaa juhlamaljan. Illallismaksu suoritetaan yhdistyksen tilille FI17 8000 1301 4657 54 Danske Bankiin ilmoittautumisvahvistuksen saatuasi.
ILMOITTAUTUMISET: ilmoittautumislomakkeella mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 7.10.2020. Mukaan mahtuu 30 Juustopöydän jäsentä ilmoittautumisjärjestyksessä. Noudatamme tässäkin tapahtumassa Juustopöytä ry:n yleisiä ilmoittautumis- ja peruutusehtoja >.
***
19.9.2020 Stana Porvali
Kuva: Finnjavel.fi