Kumppanuuksista kiitos!

Juustopöytä ja sen jäsenet ovat yli 40 vuoden ajan saaneet nauttia yhdistyksen monien kumppaneiden mahdollistamista elämyksistä. Vuosittain 5 – 10 yritystä ja yhteisöä ovat avanneet ovensa, ottaneet meidät vieraaksensa ja luoneet meille mahdollisuuksia kokea ja oppia uutta juustojen maailmasta.

Pääyhteistyökumppanimme – Juustopöytä ry:n toiminnan luoja ja mahdollistaja – on kaikki nämä vuodet ollut Suomen suurin juustonvalmistaja Valio. Olemme kiitollisia Valion kaikesta toimintamme tuesta ja että yritys tarjosi meille monta vuotta mahtavat vuosikokouspuitteet. Pääyhteistyökumppanuutemme jatkuu. Kiitos siitä.

Vuosikokouspaikkamme vaihtuu nyt kuitenkin Valiolta MTK:oon. Olimme yhteistyössä MTK:n kanssa aikatauluttaneet kokouksen alun perin jo maaliskuulle. Korona kuitenkin siirtää kokouksen myöhempään ajankohtaan, joka tarkentuu loppukesästä. Jatkossa tarkoituksenamme on etsiä jokaiselle vuosikokoukselle erikseen oma kumppanitahonsa.

Viime vuonna käynnistimme hallituksessa uudenlaisten kumppanuuksien kartoittamisen. Tämä konkretisoituu mahdollisten Juustopöydän uusien sääntöjen myötä. Etsimme juustoelämyksistä kiinnostuneita yrityksiä ja tahoja yksittäisten Juustopöydän tapahtumien areenoiksi ja kumppaneiksi. Niinpä moni ruoka- ja juomakulttuurin edistämisen ympärillä toimiva taho voi odottaa soittoamme. Lupaamme ideoida yhdessä tapoja, joilla nostamme merkityksellisten juusto- ja ruokahetkien arvoa. Olenkin iloinen voidessani kertoa, että myös Arlasta on tänä vuonna tullut Juustopöydän yrityskumppani. Kiitokset, Arla! Tästä on hyvä jatkaa.

Hyvää kesän odotusta toivottaen,

Seija Kurunmäki
Juustopöytä ry:n pj

Kuva: Kuule Oy / Seija Kurunmäki
Kuvaaja: Veikko Somerniemi

***
19.5.2020 Stana Porvali