Vuosikokouksen satoa 15.3.2018

 

Juustopöytä ry:n vuosikokous pidettiin Valiolla 15.3.2018 alkaen klo 17.00.

Tässä kokouksen tärkeimmät päätökset:

  • Jäsenmaksu säilyy ennallaan 35 eurossa.
  • Puheenjohtajana jatkaa Anni-Mari Syväniemi. Puheenjohtajan lisäksi hallituksessa jatkavat Mirja Hellstedt, Kaisa Junikka, Maileen Korosuo ja Arja Elina Laine.
  • Hallituksesta jäivät pois 6 vuoden jälkeen varapuheenjohtajana toiminut Sanna Autio sekä Leena Korkalainen. Lisäksi henkilökohtaisista syistä hallituspaikan jättivät Kirsi Erme ja Annamari Lammi.
  • Uusiksi hallituksen jäseniksi valittiin Henriikka Mattila, Sirpa Koppinen-Lindström, Anna Vuorenmaa ja Stana Porvali.

Henriikka Mattila: ”Olen koulutukseltani kotitalousopettaja ja työskentelen tuoteasiantuntijana S-kokeilukeittiöllä. Päätyöni on elintarvikkeiden kuluttajalähtöinen aistinvarainen arviointi valikoima- ja hankintatyön tueksi. Juustot ovat yksi tuotevastuualueistani. Myös vapaa-ajalla nautin niin juustoilla kuin muullakin hyvällä ruoalla herkuttelusta.”

Anna Vuorenmaa: ”Olen työskennellyt Valiolla reilut 8 vuotta, josta viimeiset lähes 2 vuotta juustojen ja rasvojen tuoteryhmässä vastaten mm. Valio Juustomestarit juustojen ja Valio ValSa® maitosuolaan liittyvästä liiketoiminnasta. Koulutukseltani olen elintarviketieteiden maisteri ja minulla on myös farmaseutin tutkinto. Juustopöytä ry:ssä minua kiinnostaa erityisesti juustotietouteni lisääminen ja jakaminen muiden intohimoisten juustonystävien kanssa. Tulen mielelläni herkuttelemaan kanssanne yhteiseen Juustopöytään!

Stana Porvali: ”Olen intohimoinen juustonystävä ja hyvän ruoan harrastaja. Kuulun useampaan ruokayhdistykseen ja Juustopöydässäkin olen ollut aktiivi jo kymmenisen vuotta. Päivätyökseni teen yritysviestintää  ja koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri ja viestintäekonomi. Juustopöytä on vuosien varrella tarjonnut minulle upean naisverkoston, mahdollisuuden toteuttaa viestintävimmaani sekä unohtumattomia ja ainutkertaisia juustoelämyksiä.

  • Yhdistyksen sihteerinä jatkaa Arja Porvali.
  • Toiminnantarkastajina jatkavat Kyllikki Pankoski ja Tuulikki Juusela sekä heidän varahenkilöinään Heli Kuusela ja Liisa Iisalo.

Runsaslukuinen osallistujakunta sai myös aimoannoksen Valion Emmental-tietoa ja nautti Valion tarjoaman runsaan iltapalan.

Kiitokset kaikille osallistujille ja Valiolle!