KUTSU: Vierailu Lähiruoka & Luomu -messuille 4.-7.4.2019

Lähiruoka & luomu -messut on omistettu suomalaisille pientuottajille, lähellä tuotetulle ruoalle sekä sertifioiduille luomutuotteille. Ostosten ja maistelun lomassa saat parhaat vinkit kokkailuun ja voit tutustua lähi- ja luomuruokaa tuottaviin yrityksiin ja pienyrittäjiin. Höysteenä saat aimo annoksen tietoa suorana tuottajilta ruoan vastuullisesta tuotannosta. Mukana olevien yritysten valikoimissa on juustoja, lihatuotteita, viljatuotteita, juureksia, perinneherkkuja, uusia proteiinilähteitä kuten hamppua, jäätelöä ja säilykkeitä.

Tervetuloa tutustumaan Lähiruoka & Luomu -messuille 4.-7.4.2019 Helsingin Messukeskukseen juustopöytäläisten erikoishintaisilla lipuilla, 12 €/hlö (norm. etukäteislippu 16 € ja ovelta 19 €), yksi lippu per jäsen, yhteensä 30 kpl lippuja.  

Lippu oikeuttaa myös muihin Kevätmessujen samanaikaisiin tapahtumiin, joita ovat Kevätpuutarha, OmaMökki, Asu & Remontoi, Sisusta sekä perjantaina ja lauantaina myös erityisruokavalioita käsittelevä Lautasella-tapahtuma. Varaa lippusi ilmoittautumissivulla >. Toimitamme lipun sinulle mielellään vuosikokouksessa. Ja ei hätää, jos jostain syystä et pääsisikään Kevätmessuille; lippusi on voimassa vuoden 2019 loppuun asti myös muihin Suomen Messujen yleisötapahtumiin.

Kerro myös, jos olisit kiinnostunut juustopöytäläisten Lähiruoka & Luomu -messutreffeistä pe 5.4. klo 14. Jos saamme tarpeeksi ison porukan kasaan, ilmoitamme tarkemmin messutreffeistä lähempänä tapahtuma-ajankohtaa.

***
1.2.2019 Stana Porvali