Juustopöytä ry:n uutisia

Hyvää kesää!

Tässä uutiskirjeessä oli tavoitteena hehkuttaa iloa, jonka…

Juustopöytä ry ottaa käyttöön digitaalisen jäsenrekisterin

Juustopöydän hallitus on päättänyt ottaa käyttöön FloMembers-jäsenrekisterin.…

Mitä kuuluu, Sari Sarkomaa?

”Mitä kuuluu?” on Juustopöytä ry:n juttusarja aiempien…

Ranskalainen ilta -kokkauskurssi kaksi kattausta: 2.6. ja 3.6.

Koronarajoitukset sallivat 10 hengen kokoontumiset. Siksi toteutamme…

Juustojen evoluutiopolku -luento 26.4. klo 18-19

Tervetuloa mukaan Anu Hopian mukana virtuaaliselle juustomatkalle…

Jäsentiedote 2/21: Vuosikokous 24.3.2021

Juustopöytä ry:n sääntömääräinen vuosikokous järjestettiin…

Kohtaamisia kohti

Harvoin on ihminen odottanut kesää niin kovasti kuin tänä…

JÄSENMAKSU 2021 on 37€

Vuoden 2021 jäsenmaksulaskut on postitettu, ja maksun (37 €)…

Herkullista pääsiäistä

Pääsiäinen on kevään suuri ruokajuhla. Eikä ihme, pääsiäistä…

Arja Porvalista Juustopöydän kunniajäsen

Juustopöydän vuosikokous 24.3.2021 valitsi yhdistyksen pitkäaikaisen…

Paula Kokkonen on Juustopöydän uusi kunniapuheenjohtaja

Juustopöydän vuosikokouksessa 24.3.2021 valittiin seuralle…

Juustopöydän hallitus uudistui

Vuosikokous valitsi Juustopöytä ry:n hallitukseen viisi uutta…

KUTSU: Vuosikokous 24.3.2021

Juustopöytä ry:n sääntömääräinen vuosikokous ke…

Jäsentiedote 1/2021

Hyvä Juustöpöydän jäsen, Kiitos, että olet edelleen…

Juustopöydän pitkäaikainen puheenjohtaja on kuollut

Kuva: Seppo Solmela Juustopöytä ry:n entinen puheenjohtaja…

KUTSU: Juustofondueilta 17.2.2021

Tervetuloa makumatkalle Alpeille!  Juustopöytä…

KUTSU: Espanjalainen kokkausilta 14.1.2021

Antoni Gaudín suunnittelema Güellin puisto Barcelonassa, pixabay.com Voi…

Olipa vuosi!

Vuosi 2020 jää mieliimme erikoisena vuotena. Ehkä se…

Jäsentiedote 5/2020

Joulukuusi juustosta ja suolakekseistä, christmas.365greetings.com Hyvä…

Mitä kuuluu, Paula Kokkonen?

”Mitä kuuluu?” on Juustopöytä ry:n juttusarja aiempien…