Jäsentiedote 1 / 2023

Jäsentiedote 1/2023

Jäsentiedote 1 sekä mm. kutsu juustofondueiltaan.

Hyvä Juustopöydän jäsen,

Hyvää alkanutta Vuotta 2023! Tuntuu siltä, että vastahan juhlimme vuoden vaihdetta, ja nyt jo ensimmäinen yhteinen jäsentapahtuma onkin jo pidetty. Siideri ja juusto -tasting järjestettiin 10.1. Gillet Bar & Bistrossa. Mukana oli 20 jäsentä. Valitettavasti paikka oli sen verran pieni, ettei enempää tähän tilaisuuteen ollut mahdollista ottaa mukaan. Jatkossa pyrimme järjestämään myös tilaisuuksia, johon sopii suurempikin määrä jäseniä näiden pienempien tilaisuuksien ohella. Pyrimme huomioimaan myös tilaisuuksien alkamisajankohdat vaihtelevasti siten, että mahdollisimman moni jäsenistämme pääsee mukaan.

Olemme jo alustavasti suunnitelleet toimintaamme vuodelle 2023, ja tämä toimintasuunnitelma laitetaan heti Juustopöytä ry:n kotisivulle kunhan saamme ainakin kevään osalta enemmän vahvistuksia suunnitelluista tapahtumista.

Helmikuun jäsentilaisuus on Fondue-ilta torstaina 16.2. klo 18:00 alkaen paikkana ravintola Zinnkeller. Mukaan pääsee 30 nopeinta jäsentä. Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumiset tässä jäsenkirjeessä.

Tulossa on siis toivottavasti meitä kaikkia innostava toimintavuosi. Viime vuoden jäsenhankintakampanja sai hyvän vastaanoton, ja saimmekin sen seurauksena 15 uutta jäsentä. Eniten uusia jäsenmaksunsa maksaneita jäseniä sai hankittua Outi Rautalahti. Onnittelut Outille, jolle on luvassa Korpilammen lahjoittama palkinto.

Viime vuoden tapaan julistamme uuden jäsenhankintakampanjan ajalle 1.1.2023 – 30.11.2023, jonka innoittamana kannustan nyt siis meitä kaikkia hankkimaan yhdistyksellemme lisää uusia jäseniä. Ja tietenkin kiitos teille kaikille nykyisille jäsenille halustanne edelleen kuulua Suomen elämyksellisempään yhdistykseen!

Talvisin terveisin,
Juustopöytä ry:n puheenjohtaja Maininki Mettälä

KUTSU:
Juustofondueilta 16.2.2021

Tervetuloa makumatkalle Alpeille! Juustopöytä ry järjestää jäsenilleen makumatkan Alppimaisemiin. Tapaamme juustofonduen äärellä ravintola Zinnkellerin, saksalaisia herkkuja tarjoavan perheyrityksen, alasalissa, joka on varattu yhdistyksemme käyttöön.

Illan menu sisältää juustoisen fonduen sekä dipattavat: kukkakaalinuppuja, paprikaa, herkkusieniä ja paahdettua leipää. Vesi kuuluu hintaan, mutta mineraalivesi ja muut juomat jokainen tilaa ja maksaa itse paikan päällä.

Aika: torstai 16.2.2023 klo 18 (- noin klo 22.00)
Paikka: ravintola Zinnkeller, Meritullinkatu 25, 00170 Helsinki
Hinta: 35 euroa/henkilö (menu ja tavallinen vesi)
Speksit: Mukaan mahtuu 30 osallistujaa.
Sitovat ilmoittautumiset FloMembers-sovelluksesta tulevan sähköpostin kautta 26.1.2023 alkaen.
Viimeinen ilmoittautumispäivä 6.2.2023.
Ilmoita myös mahdolliset ruoka-aineallergiat.

https://edge.flomembers.com/juustopoyta/events/register/3c59dc048e8850243be8079a5c74d079

Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistuksen osallistumisesta ja laskun tapahtumasta sähköpostiisi.
Lasku tulee maksaa eräpäivään mennessä yhdistyksen tilille FI17 8000 1301 4657 54 (Danske Bank).
Noudatamme Juustopöytä ry:n yleisiä ilmoittautumis- ja peruutusehtoja.

Tapahtumayhteenveto vielä kertauksena:
JUUSTO JA SIIDERI -tasting 10.1.2023

Vuoden ensimmäisenä Juustopöytä ry:n tapahtumana oli Juusto ja siideri -tasting Gillet Bar & Bistrossa 10.01.2023. Tapahtuman teemana oli Ranska. Siiderien maahantuojan Red Bev Oy:n Marina Hägg ja Hadrien Allauzen kertoivat siidereistä ja niiden valmistamisesta sekä pääsimme maistamaan neljää erilaista maukasta artesaani- ja käsityöläissiideriä. Siidereille oli valittu kavereiksi neljä erilaista juustoa, jotka takasivat maistuvia tasting-pareja.

Tapahtumaan osallistuneet antoivat hyvää palautetta paikasta, informatiivisesta esityksestä sekä tastingin siidereistä ja juustoista.