Juustopöytä ry:n uutisia

Juusto- ja taide-elämyksiä SOK:lla 28.2.2018

2.2.2018: Tilaisuus on täynnä. Voit kuitenkin ilmoittautua…
Tasapaino

Tasapainon Avaimet: kohti tasapainoisempaa vuotta 2018

  Tervetuloa kuulemaan, miten saat lisää tietoa…

Jäsentiedote 6/2017

Hyvä Juustopöydän jäsen, Tämä vuosi alkaa olla paketissa.…
Hyvää joulua

Syödään yhdessä – myös ensi vuonna!

Rakas kotimaamme Suomi juhlisti tänä vuonna 100-vuotista itsenäisyyttään…
Morbier

Joulukuun juusto: Morbier

  Ranskalainen Morbier on puolikova lehmänmaitojuusto.…

Marraskuun juusto: Queso de Murcia al Vino

Espanjan kaakkoisrannikolta peräisin olevassa Queso de Murcia…

Kultainen Juustohöylä 2017 Peltolan Juustolalle ja Peltolan Blue -sinihomejuustolle

Juustopöytä ry:n Kultainen Juustohöylä -palkinto…
Lasagne

Jäsentiedote 5/2017

Leppoisaa lokakuuta! Syyskautemme on päässyt jo hyvään…
Kultainen Juustohöylä -palkinto

Kultainen Juustohöylä 2017

Tervetuloa Kultaisen Juustohöylän palkinnonjakotilaisuuteen…
Joulu 2017

Pikkujoulut Rivolissa 23.11.2017

Tervetuloa Juustopöydän pikkujouluihin! Juustopöytä ry:n…

Lokakuun juusto: Crottin de Chavignol

Crottin de Chavignol on ranskalainen vuohenmaidosta valmistettu…

Piirakkakurssit 5.10.2017 ja 6.10.2017

Tervetuloa  juustopiirakoiden kokkauskurssille 5.10.2017…

Tutustumiskäyntejä Stockmann Herkun juusto-osastolle 19.9.2017

Tervetuloa tutustumaan Stockmann Herkun juustovalikoimaan!…

Jäsentiedote 4/2017

                      Hyvä…

Sadonkorjuuretki Knehtilän luomutilalle 31.8.2017

Tervetuloa sadonkorjuuretkelle Knehtilän luomutilalle!Juustopöytä…

HEINÄKUUN JUUSTO: EDAM

Edamjuusto on monille yksi tutuimmista juustoista, sillä "edamia…

KESÄKUUN JUUSTO: TUOREJUUSTO

Kanttarellituorejuustotäyte. Kuva: Valio Oy Raparperijuustokakku.…

TOUKOKUUN JUUSTO: UUNIJUUSTO TERNIMAIDOSTA

Ternimaito on vastapoikineen lehmän maitoa, jota saadaan…