Juustopöytä ry:n uutisia

KUTSU: Juustopöydän 40-vuotisjuhlat 26.10.2018
(Tilaisuus on täynnä)
Pukukoodi: tumma puku.…

KUTSU: Sinivirran tasting 25.9.2018
Juustopöydän leideille tutun herkkusuun Jukka Sinivirran…

Jäsentiedote 4/2018
Syksy kypsyy vauhdilla
Kesäisen lämmin sää jatkuu ja Juustopöydän…

KUTSU: Kesävierailu Helsinki-Vantaalle 21.8.2018
1.8.2018: Tilaisuus täyttyi ennätysnopeasti.…

KUTSU: Kesäinen piknikki 19.6.2018 Vallisaaressa
Tervetuloa kesäiselle piknikille: pakkaa mukaan…

Jäsentiedote 3/2018
Hyvä Juustopöydän jäsen,
Kesä on vihdoin tullut Suomeen…

KUTSU: Juustot juhlassa -koulutus 24.5.2018
22.3.2018: Tilaisuus on täynnä. Voit ilmoittautua jonoon.
***
"Juustot…

Kutsu: Juustot ja olut Stadin Panimossa 26.4.2018
Stadin Panimo – se stadilainen pienpanimo
Stadin…

Jäsentiedote 2/2018
Hyvä Juustopöydän jäsen,
Kevätpäiväntasaus on ohitettu,…

Vuosikokouksen satoa 15.3.2018
Juustopöytä ry:n vuosikokous pidettiin Valiolla…

Jäsentiedote 1/2018
Hyvä Juustopöydän jäsen,
Tammikuu ja Juustopöydän…

Vuosikokous 15.3.2018
Juustopöytä ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään…

Juusto- ja taide-elämyksiä SOK:lla 28.2.2018
2.2.2018: Tilaisuus on täynnä. Voit kuitenkin ilmoittautua…

Tasapainon Avaimet: kohti tasapainoisempaa vuotta 2018
Tervetuloa kuulemaan, miten saat lisää tietoa…

Jäsentiedote 6/2017
Hyvä Juustopöydän jäsen,
Tämä vuosi alkaa olla paketissa.…

Syödään yhdessä – myös ensi vuonna!
Rakas kotimaamme Suomi juhlisti tänä vuonna 100-vuotista itsenäisyyttään…

Joulukuun juusto: Morbier
Ranskalainen Morbier on puolikova lehmänmaitojuusto.…

Marraskuun juusto: Queso de Murcia al Vino
Espanjan kaakkoisrannikolta peräisin olevassa Queso de Murcia…

Kultainen Juustohöylä 2017 Peltolan Juustolalle ja Peltolan Blue -sinihomejuustolle
Juustopöytä ry:n Kultainen Juustohöylä -palkinto…

Jäsentiedote 5/2017
Leppoisaa lokakuuta!
Syyskautemme on päässyt jo hyvään…