Juustopöytä ry:n uutisia

KUTSU: Juustopöydän 40-vuotisjuhlat 26.10.2018

(Tilaisuus on täynnä)   Pukukoodi: tumma puku.…

KUTSU: Sinivirran tasting 25.9.2018

Juustopöydän leideille tutun herkkusuun Jukka Sinivirran…

Jäsentiedote 4/2018

Syksy kypsyy vauhdilla Kesäisen lämmin sää jatkuu ja Juustopöydän…

KUTSU: Kesävierailu Helsinki-Vantaalle 21.8.2018

  1.8.2018: Tilaisuus täyttyi ennätysnopeasti.…

KUTSU: Kesäinen piknikki 19.6.2018 Vallisaaressa

  Tervetuloa kesäiselle piknikille: pakkaa mukaan…

Jäsentiedote 3/2018

Hyvä Juustopöydän jäsen, Kesä on vihdoin tullut Suomeen…

KUTSU: Juustot juhlassa -koulutus 24.5.2018

22.3.2018: Tilaisuus on täynnä. Voit ilmoittautua jonoon. *** "Juustot…

Kutsu: Juustot ja olut Stadin Panimossa 26.4.2018

  Stadin Panimo – se stadilainen pienpanimo Sta­din…

Jäsentiedote 2/2018

Hyvä Juustopöydän jäsen, Kevätpäiväntasaus on ohitettu,…

Vuosikokouksen satoa 15.3.2018

  Juustopöytä ry:n vuosikokous pidettiin Valiolla…

Jäsentiedote 1/2018

  Hyvä Juustopöydän jäsen, Tammikuu ja Juustopöydän…
Valion pääkonttori

Vuosikokous 15.3.2018

Juustopöytä ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään…

Juusto- ja taide-elämyksiä SOK:lla 28.2.2018

2.2.2018: Tilaisuus on täynnä. Voit kuitenkin ilmoittautua…
Tasapaino

Tasapainon Avaimet: kohti tasapainoisempaa vuotta 2018

  Tervetuloa kuulemaan, miten saat lisää tietoa…

Jäsentiedote 6/2017

Hyvä Juustopöydän jäsen, Tämä vuosi alkaa olla paketissa.…
Hyvää joulua

Syödään yhdessä – myös ensi vuonna!

Rakas kotimaamme Suomi juhlisti tänä vuonna 100-vuotista itsenäisyyttään…
Morbier

Joulukuun juusto: Morbier

  Ranskalainen Morbier on puolikova lehmänmaitojuusto.…

Marraskuun juusto: Queso de Murcia al Vino

Espanjan kaakkoisrannikolta peräisin olevassa Queso de Murcia…

Kultainen Juustohöylä 2017 Peltolan Juustolalle ja Peltolan Blue -sinihomejuustolle

Juustopöytä ry:n Kultainen Juustohöylä -palkinto…
Lasagne

Jäsentiedote 5/2017

Leppoisaa lokakuuta! Syyskautemme on päässyt jo hyvään…