Jäsentiedote 7 / 2025

Jäsentiedote 7 / 2025

KUTSU:

Kreikan suurlähetystövierailu 7.10.2025 klo 17.00 –19.00

Osallistujamäärä: 25 jäsentä ilmoittautumisjärjestyksessä

Sitovat ilmoittautumiset FloMembers-sovelluksesta tulevan sähköpostin kautta 8.9.2025alkaen. Viimeinen ilmoittautumispäivä 26.9.2025.

Terveiset retkeltä: 

Vierailu Upfield Finland Oy:ssä  26.8.2025

Teksti Auli Kosonen, hallituksen jäsen

Upfield Finland Oy:n kaksi eri esittelytilaisuutta Helsingin Postitalossa 26.8.2025 tarjosi Juustopöytä ry:lle erinomaisen katsauksen yrityksen toimintaan, arvoihin ja juustojen makuvariaatioiden maailmaan.

Upfiled on maailman johtava kasvipohjaisten tuotteiden valmistaja ja levitemarkkinoiden maailman ykkönen. Yritys on monelle suomalaisena nimenä vielä tuntematon, mutta sen valmistamat ja markkinoimat tuotteet, kuten Flora ja Basel ovat tuttuja levitteitä ruokapöydissämme.

Yritysvierailun aikana saimme kattavan esittelyn Créme Bonjour levitteistä sekä Violife kasvipohjaisista juustonkaltaisista juustoista.

Crème Bonjour on Upfieldin tuotemerkki ja pohjoismainen brändi ranskalaisella twistillä. Suomessa se on ollut markkinoilla jo 1984 lähtien.

Crème Bonjour levitteiden käyttö:

levitteeksi leivälle, voileipäkakkuihin, pohjaksi kylmiin kastikkeisiin ja dippeihin, keittoihin, pastakastikkeisiin, lasagneen, uuniperunoiden täytteiksi, grillaukseen, leivontaan kuten suolaisiin piiraisiin jne.

Violife 100 % Plan Based

Violife on kreikkalaista Thessalonikiaan alueelta 1990-luvulla alkuperää oleva brändi. Yritys valmistaa kasvipohjaisia 100 % vegaanisia, maidottomia, gluteenittomia ja soijattattomia juustonkaltaisia vegaanisia juustoja.

Tuotteet on suunniteltu erityisesti niille kuluttajille, jotka noudattavat kasvipohjaista ruokavaliota tai kärsivät allergioista, mutta haluavat silti nauttia juustonkaltaisista mauista.

Violifen valikoimaan kuuluu mm. viipaleita, raasteita, paloja, levitteitä. Ne sopivat hyvin voileivillä, lämpimiin ruokiin, pizzoihin ja salaatteihin, pastoihin, toasteihin, bageleihin, burgereihin jne.

Esitelmän lomassa saimme nauttia herkullisista Crème Bonjour sekä Violife tuotteista viinirypäleiden, keksien ja virvokkeiden kera. Vierailu antoi meille makuelämyksiä, inspiraatioita omaan kotikeittiöön sekä paljon uutta tietoa erityisesti Violife tuotemaailmasta.

Superkiitokset Upfieldin Finland Oy: n avainasiakaspäälliköille Marika Manniselle sekä Jani Kiiskiselle!

Kokeile tätä!

Juustokakku kesämarjoilla ja kauramurulla

Kauramuru

100 g Flora Plant B+tteriä

150 g kaurahiutaleita

80 g hienosokeria

2 g soodaa

3 g jauhettua kaardemummaa

Juustokakkukermaan

4oo g Violife creamyä

100 g Flora plant kermaa 31 %

150 g tomusokeria

15 g sitruunamehua

1 tl sitruunankuorta

Kauramuru

  1. Sekoita kaikki kaurahiutaleiden ainekset keskenään ja levitä ne pellille.
  2. Esilämmitä uuni 175 asteeseen.
  3. Paista kukkanruskeaksi noin 8 minuuttia, anna jäähtyä.

Juustokakkukerma

  1. Vatkaa Violife Creamy pehmeäksi ja lisää Flora Plant 31 % vähitellen. Vatkaa joukkoon tomusokeri ja mausta puristetulla sitruunalla ja raastetulla sitruunankuorella. Laita pursotinpussiin ja säilytä kylmässä.
  2. Laita kerroksittain kaurahiutaleita, kermaista juustokakkulevitettä ja tuoreita marjoja laseihin. Koristele sitruunamelissalla.