KUTSU: JUUSTOPIKNIKILLE VALLISAAREEN 15.6.2017

Tervetuloa kesäiselle juustopiknikille Vallisaareen!

Pakkaamme Juustopöytä ry:n ja Juustoseura ry:n kanssa piknik-korit torstaina 15.6.17 klo 16.15. Lähdemme viettämään kesäistä iltaa juustojen ja hyvän seuran parissa Vallisaareen.

Sotilaskäytöstä vapautunut Vallisaari aukesi yleisölle toukokuussa 2016. Vallisaarta erottaa Suomenlinnasta ainoastaan kapea Kustaanmiekan salmi. Vallisaari on ollut luonnonmukaisessa tilassa vuosikausia. Saaressa yhdistyy luonto ja historia ainutlaatuisella tavalla – aivan pääkaupunkimme edustalla.

Tutustu saareen valmiita reittejä pitkin, koska Vallisaaren luonto on herkkää. Tutustuthan myös Vallisaaren ohjeisiin ja sääntöihin ennen vierailua. Vallisaaresta löytyvät juomavesipisteet, taukopaikat ja kuivakäymälät. Reitit eivät ole esteettömiä ja maasto on epätasaista. Saaressa on pöytiä ja tuoleja retkieväiden nauttimista varten. Lisätietoja >

JT-Linen vesibussit liikennöivät Kauppatorin Kolera-altaalta Vallisaareen. Vesibussien pysähdyspaikka Vallisaaressa on ”Luotsipihan laituri” vanhan luotsitalon edessä.

LÄHTÖ: Tapaamme Kolera-altaalla klo 16.15. Vesibussi lähtee klo 16.30. Jos haluat liittyä mukaan myöhemmin, katso aikatauluja JT-lines ja Aavalines.
PALUU: Viimeinen JT-linesin vesibussi lähtee Vallisaaresta klo 20.50.
Varaa piknikille mukaan:
* eväitä, kuten juustoa, viiniä tai muuta juotavaa
* hyvät kengät ja mukava (lämmin) vaatetusJärjestäjinä toimivat yhdistyksen hallituksen jäsen Leena Korkalainen ja yhdistyksen puheenjohtaja Anni-mari Syväniemi.HINTA: Lauttaliput 4 €/suunta + eväät. Jokainen hoitaa maksut itse.

ILMOITTAUTUMISET: ilmoittautumiset pe 9.6. mennessä ilmoittautumislomakkeella.

PIKNIK TOTEUTETAAN SÄÄVARAUKSELLA! Peruuntumisesta ilmoitetaan viimeistään edellisenä päivänä yhdistyksen nettisivuilla.

TERVETULOA MUKAAN!