Skip to content
  • Etusivu
    • Tietosuojalausunto
    • Facebookissa, Instagramissa ja Pinterestissä
  • Juustopöydän jäsenet
    • Viimeisin jäsentiedote
    • Ilmoittautumiset
    • Ilmoittautumis- ja peruutusehdot
    • Palautteet
    • Yhteystietojen muutos
    • Myynnissä jäsenille
    • Jäsenhakemus
  • Juustotietoa
    • Erilaisia juustoja
      • Cheddar
      • Crottin de Chavignol (AOC)
      • Edam
      • Emmental
      • Feta ja salaattijuusto
      • Gorgonzola
      • Gouda
      • Gruyère
      • Halloumi ja grillijuusto
      • Kyyttöjuusto
      • Leipäjuusto
      • Manchego
      • Morbier
      • Mozzarella
      • Parmesaani
      • Pecorino
      • Piimäjuusto
      • Punahomejuusto
      • Queso de Murcia al Vino
      • Roquefort
      • Sinihome
      • Stilton
      • Tilsit
      • Tuorejuusto
      • Uunijuusto ternimaidosta
      • Västerbottensost
    • Juuston historia
    • Juusto ja viini
    • Juusto maailman kielillä
    • Euroopan mahtijuustot
    • Juustoreseptejä
      • Feta-filopiiraat noin 20 piirasta
      • Israelilainen valkosipulipiirakka
      • Juustolohi
      • Juusto-savulohihyytelö
      • Kaura-sinihomejuustopiiras
      • Kesäkurpitsapiirakka
      • Kinkkupiirakka
      • Kyssäkaali-Juuriselleri gratiini
      • Leenan Sinappitorttu
      • Parmesaani-tattipasta
      • Pippuriset kuminatangot
      • Porojuustokeitto
      • Ranskalainen Juustopiiras
      • Roquefort-etanat
      • Äidin juustoinen kalamössö
  • Arkisto
    • Vuosi 2020
    • Vuosi 2019
    • Vuosi 2018
    • Vuosi 2017
  • Yhdistys
    • Toimintasuunnitelma
    • Kultainen Juustohöylä
    • Somessa
    • Hallitus
    • Puheenjohtajat
    • Historia
    • Säännöt
      • Hallituksen sääntömuutosesitys 2020
    • Rekisteriseloste
  • Yhteystiedot

Juustopöytä ry.

Suomen aktiivisin juustoseura naisille ja miehille

  • Instagramissa
  • Facebookissa
  • Pinterest

Jäsentiedote 2/2017

Hyvä Juustopöydän jäsen,
Juustopöydän kevätkauden ohjelma täydentyy
  • 12.4. fondue-koululla
  • 6.5. kevätretkellä Tallinnaan
Muistathan myös 29.3. vuosikokouksen Valiolla, josta viestimme viime jäsenkirjeessä.
Maaliskuun juustona esittäytyy punahomejuusto

Herkkujuustolan Metsuri-punahomejuusto

Tervetuloa mukaan!
Ystävällisin terveisin
JUUSTOPÖYTÄ RY
Hallitus

Juustoja

  • Juustotietoa
    • Appenzeller
    • Brie
    • Burrata
    • Camembert
    • Cheddar
    • Crottin de Chavignol (AOC)
    • Edam
    • Emmental
    • Feta ja salaattijuusto
    • Gorgonzola
    • Gouda
    • Gruyère
    • Halloumi ja grillijuusto
    • Kyyttöjuusto
    • Leipäjuusto
    • Manchego
    • Morbier
    • Mozzarella
    • Parmesaani
    • Pecorino
    • Piimäjuusto
    • Punahomejuusto
    • Queso de Murcia al Vino
    • Roquefort
    • Sinihome
    • Stilton
    • Tilsit
    • Tuorejuusto
    • Uunijuusto ternimaidosta
    • Västerbottensost
  • Uutisarkisto 2020
  • Hallituksen sääntömuutosesitys 2020
  • Juustopöytä ry:n tilaisuudet
  • Uutisarkisto 2019
Proudly powered by WordPress | Theme: Alizee by aThemes