Kinkkupiirakka

Pohja
150 g voita
3 dl vehnäjauhoja
3 rkl vettäTäyte
n. 150 g kinkkura pieninä kuutioina
2 tomaattia
purjoa, currya
2 dl kermaa
2 munaa
3 dl juustoa
mustapippuria ja suolaa maun mukaan
Kristiina Cleve: ”Tätä piirakkaa sain eräissä tupaantuliaisissa. Siinä olivat maut kohdallaan ja maustettu vähän tavallilsuudesta poikkeavasti currylla”.
Nypi voi ja jauhot, lisää kylmä vesi. Paista pohjaa n. 200 C n. 10 min., kunnes pinta on kauniin ruskea.
Freesaa purjosilppu ja mausta halutessasi currylla. Levitä esipaistetulle pohjalle purjo, kinkkukuutiot ja tomaattiviipaleet. Kaada päälle kermamuna-
juustorasteseos.
(Uunipannulle kaksinkertainen annos).