Toimintasuunnitelma

2018 TOIMINTASUUNNITELMA

Juustopöytä ry:n toimintasuunnitelma vuodelle 2018 vahvistettiin maaliskuussa yhdistyksen vuosikokouksessa.

  • 18.01.2018  Tasapainon avaimet
  • 28.02.2018  Vierailu: S-ryhmän juustot
  • 15.03.2018  Vuosikokous Valiolla
  • 26.04.2018  Juustot ja olut: Stadin Panimo
  • 24.05.2018  Koulutusilta: Juustot juhlissa
  • XX.06.2018 Piknik Vallisaareen
  • XX.08.2018 Vierailu Helsingin Meijeriliikkeeseen
  • XX.09.2018 Koulutusilta: Juustot ja väkevät viinit
  • 26.10.2018  Yhdistyksen 40-vuotisjuhlat
  • 26.10.2018 Kultainen Juustohöylä -palkinnon jako
  • 21.11.2018  Glögi-tapahtuma Open House

2017 TOIMINTASUUNNITELMA

Juustopöytä ry:n toimintasuunnitelma vuodelle 2017 vahvistettiin maaliskuussa yhdistyksen vuosikokouksessa.

  • 11.01.2017 Emerita-klubin lounas
  • 25.01.2017 Tutustumiskäynti Fazerin uuteen vierailukeskukseen
  • 28.02.2017 Samppanja- ja juustoilta Jukka Sinivirran isännöimänä
  • 23.03.2017 Uusintavierailu Pauligille
  • 29.03.2017 Vuosikokous Valiolla
  • 12.04.2017 Fondue-juustokoulu Fazerin vierailukeskuksessa
  • 06.05.2017 Kevätretki Tallinnaan
  • 23.05.2017 Samppanja- juustoilta II Jukka Sinivirran isännöimänä
  • 15.06.2017 Juustopiknik Vallisaaressa
  • 31.08.2017 Vierailu Knehtilän-luomutilalla Hyvinkäällä
  • 19.09.2017 Juustoilta ja yritysesittely Stockmannilla
  • 05.10.2017 Juustopiirakka-kokkauskurssi
  • 06.10.2017 Juustopiirakka-kokkauskurssi
  • 27.10.2017 Kultainen Juustohöylä -palkinnonjakotilaisuus
  • XX.10.2017 #syödäänyhdessä Juustonvalmistajain seuran kanssa – EI TOTEUTUNUT
  • 09.11.2017 Juustotapahtuma eduskunnassa – TAPATUMA TOTEUTUI, MUTTEI OLLUT JÄSENTILAISUUS
  • 23.11.2017 Pikkujoulut #syödäänyhdessä-hengessä Rivolissa